Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la AC Milan - Napoli

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la AC Milan - Napoli

Super derby în lupta la titlu din Serie A. Doua dintre primele trei clasate se înfruntă pe San Siro, duminică, de la 21:45. AC Milan primește vizita lui Napoli. Ambele sunt în cursa de urmărire a liderului Inter.

Milan a rămas la 4 puncte în spatele Interului, căreia i-a cedat prima poziție în runda precedentă, când abia a scos un punct la Udine, unde Ibrahimovic a egalat în minutul 92, la primul șut pe spațiul porții.

Milan are doar două victorii în ultimele 6 etape, în care a pierdut cu Fiorentina (3-4) și Sassuolo (1-3). Stefano Pioli are o mulțime de probleme de lot, iar defensiva dă din ce în ce mai multe semne de slăbiciune. Romagnoli nu se ridică la nivelul colegilor care au fost titulari până să apară accidentările, Kjaer și Tomori.

    Derby de titlu în Serie A

Milan a câștigat doar o dată în ultimele 3 meciuri jucate acasă, chiar la ultima apariție pe San Siro, când a învins-o fără emoții pe Salernitana (2-0). În 6 dintre cele 7 meciuri de acasă, din acest sezon, s-a marcat încă din prima repriză.

Milan a dat gol în toate meciurile de pe San Siro, unde și-a păstrat poarta intactă în 4 rânduri - cu Lazio, Venezia, Torino și Salernitana.

Pariul meu contra la AC Milan - Napoli

Napoli părea indestructibilă, la un moment dat. Echipa lui Spalletti, care a ajuns să încaseze gol după gol, situație care a dus-o pe Napoli până pe locul 4. Acum, fostul lider a ajuns la 7 puncte în spatele actualului lider, Inter, iar încă un pas greșit ar face ca atmosfera să se tensioneze și mai mult.

Napoli a luat un singur punct în ultimele 3 etape, 2-2 cu Sassuolo, meci în care a condus cu 2-0. Singurul succes din ultimele 6 runde este un 4-0 cu Lazio. Napoli a pierdut ultimele două meciuri, 2-3 cu Atalanta și 0-1 cu Empoli, ambele acasă, o situație nemaiîntâlnită din noiembrie anul trecut.

Napoli are un singur succes în ultimele 4 deplasări, 1-0 cu Salernitana. În rest, a remizat cu Roma (0-0) și Sassuolo (2-2) și a pierdut cu Inter (2-3). O serie foarte slabă, după 4 victorii consecutive în startul sezonului. În ultimele două deplasări, Napoli a încasat 5 goluri, dar a marcat cel puțin de două ori în 10 dintre ultimele 12 meciuri jucate pe teren străin.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 19.12.2021
AC Milan - Napoli CONTRA peste 3,5 goluri @ 3.25

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.