Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la AC Milan - AS Roma

Cota de 3,40 propusă de Andrei Dumitru CONTRA la Cartagena - Valencia

Un alt meci tare din etapa a 20-a a campionatului din Italia este cel dintre AC Milan și AS Roma, care va începe la ora 19:30. Ambele echipe au obiective diferite, dar importante în acest sezon.

Atât AC Milan, cât și AS Roma au obiective importante în acest sezon. Fotbaliștii lui Stefano Pioli sunt în cursa de urmărire a liderului Inter, care are un avans de patru puncte. De cealaltă parte, echipa lui Jose Mourinho luptă pentru cupele europene.

    Derby pe San Siro

Formația din capitala Italiei e pe locul 6, cu 32 de puncte, la fel ca Fiorentina, care ocupă poziția a șaptea.

Pariul meu contra la AC Milan - AS Roma

La acest meci, Ciprian Tătărușanu nu va face parte din lotul "rosonerrilor" deoarece s-a infectat cu COVID-19. După ce a pierdut cu Napoli, scor 0-1, acasă, AC Milan s-a revanșat în deplasarea de la Empoli, unde a obținut un succes spectaculos, scor 4-2.

De cealaltă parte, romanii nu traversează o perioadă deloc rea. Au o serie de trei meciuri fără înfrângere, două victorii și un egal. Remiza a venit chiar în runda precedentă, scor 1-1, pe Olimpico, cu Sampdoria.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 06.01.2022
AC Milan - AS Roma CONTRA 2 solist @ 3.40

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.