PRO vs CONTRA | Weekend cu 20 de ponturi pe Exchange. Ce pariază Andrei și Alex

Salutare, prieteni! Nici nu s-au încheiat bine campionatele, iar în acest weekend încep noi sezoane în Liga I și în Ligue 1. Așa că n-avem de ce să ne plângem. Evident că am continuat și eu seria de vloguri PRO vs. CONTRA cu un nou invitat special.

Alex Pîrvu a fost producător de emisiuni la TVR, iar acum este colegul meu la Telekom Sport. Jurnalist cu mare experiență și un bun cunoscător al fotbalului internațional, Alex a acceptat fără să stea pe gânduri propunerea mea și a venit să ne surprindă cu pronosticurile sale.

Dar înainte să trecem la pariuri, am avut și un duel de întrebări. Un test cu 10 întrebări fulger pentru fiecare și, spre rușinea noastră, răspunsurile n-au fost tocmai la nivelul așteptărilor. Probabil din cauza presiunii cronometrului, probabil din cauza dificultații întrebărilor, nu știu unde a fost problema. Cert este că împreună am oferit doar șase răspunsuri corecte la cele 20 de întrebări și vă invităm și pe voi să vă testați cunoștințele din fotbal cu întrebările noastre.

Iar dacă nu ne-am făcut temele înaintea testului, ne-am complicat serios misiunea pentru seria de pronosticuri. Am fost nevoiți să oferim, în total, 14 ponturi cu cote de cel puțin 2.00, însă n-a fost chiar așa o problemă. Să nu uităm că, săptămâna trecută, am prins fără emoții cota de 2.70 pe care am recomandat-o la Dinamo Zagreb - Lokomotiva Zagreb. Și acum avem pronosticuri spectaculoase și un bilet extrem de interesant recomandat de Cristian Măciucă.

Cristi a pierdut duelul cu mine din episodul trecut al rubricii PRO vs CONTRA și s-a ținut de cuvânt. A pregătit un bilet cu miză de 200 lei, bilet pe care îl puteți vedea, de asemenea, în clipul de mai sus. Și nu uitați! Like, share și SUBSCRIBE! Multă baftă și ne revedem săptămâna viitoare.