PRO vs CONTRA | Top 10 ponturi pentru weekend pe Exchange + bilet de cota 100.00

Ne așteaptă un weekend plin de fotbal, majoritatea campionatelor de top aflându-se în plină desfășurare. Andrei Dumitru a revenit cu o nouă ediție a emisiunii online PRO vs CONTRA, in care fanii pariurilor se pot delecta cu o mulțime de pronosticuri pe Exchange și nu numai.

Invitatul din această săptămână este Alexandru Boboescu, un parior cu mare experiență căruia îi place să joace doar pe mize mari. Aflați din clipul de mai sus cine a câștigat duelul întrebărilor din sport, dar și ce pronosticuri v-au pregătit cei doi pariori pe Exchange.

Au fost alese șapte cote de tip PRO și trei cote de tip CONTRA. Fără îndoială, cel mai curajos pronostic a fost oferit de Bobo, care a mers pe o cotă de 1.90 la Sepsi - Viitorul, partidă ce se va disputa sâmbătă seara.

Bonus: pe finalul clipului puteți vedea și un bilet de cota 100.00 la pariuri sportive doar cu meciuri din fotbal programate în acest weekend.

Nu uitați că în acest weekend toți clienții Betfair pot activa pariul gratuit de 5 RON, iar dacă nu aveți inspirație puteți încerca biletul propus de Andrei și Alexandru.

Sport la câștiguri tuturor!