PRO vs CONTRA | Top 10 ponturi + bilet cota 100 cu George Drafta

Salutare, prieteni! La finalul acestei săptămâni, revin meciurile din Serie A și din Bundesliga. Începe un nou sezon, avem etape și în Premier League, în Ligue 1 sau în Liga I, iar eu v-am pregătit o mulțime de surprize în noul episod din seria noastră PRO vs. CONTRA.

George Drafta a fost invitatul meu, jurnalist cu mare experiență și cu vaste cunoștințe din istoria fotbalului și a sportului mondial, în general. Iar dacă tot l-am prezentat așa, e clar că am avut un duel extrem de dificil la seria de întrebări, unde George Drafta m-a surprins cu statisticile sale cu totul speciale.

În prezent jurnalist la Realitatea Plus, George a continuat surprizele și când am trecut la pronosticuri. După ce a oferit cote uriașe, pot spune că sunt mare favorit să mă impun în duelul de ponturi. Însă, dacă voi pierde, cu atât mai umilitoare va fi înfrângerea mea, având în vedere că George Drafta a mers, de cele mai multe ori, pe mâna echipelor care pornesc cu șansa a doua în meciurile din acest weekend, cum este și cazul lui Chelsea în duelul cu deținătoarea titlului în Premier League, Liverpool.

Și să nu uităm de biletul de COTA 100.00 care încheie vlogul din această săptămână. Am obținut această cotă uriașă doar din șase meciuri și am ales, alături de George Drafta, inclusiv un meci care, credem noi, că se va termina cu un rezultat de egalitate. Evident, cota a fost și ea pe măsură, iar biletul și pronosticurile noastre le puteți urmări în vlogul atașat în acest articol. Închei prin a vă aminti de LIKE, SHARE și SUBSCRIBE, iar acum vă doresc multă baftă cu toate biletele pe care le veți juca! Baftă!