PRO vs CONTRA | Spectacol cu Ionut Rusu. Ce pariază în weekend vedetele din România

A ieșit spectacol total în cel mai recent episod postat din seria noastră de vloguri "PRO vs CONTRA". Ionuț Rusu, care are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, a fost în cea mai bună formă și a oferit pronosticuri în stilul său caracteristic, stârnind hohote de râs.

Prima parte a vlogului a fost deja lansată și o puteți urmări și voi la finalul acestui articol. Ne-am testat abilitățile și am încercat să ghicim personalități din sportul mondial, ajutându-ne de explicațiile venite din partea colegului de filmare. Și nu ne-am descurcat chiar rău. A fost cu adevărat amuzant, însă marea lovitură din această săptămână vă asigur că este clipul de pronosticuri.

Ionuț Rusu a venit alături și de cinci buni prieteni. Rând pe rând, Cosmin Contra, Dana Budeanu, Ioan Becali, Mircea Lucescu și Raed Arafat au oferit pronosticuri pentru voi. Vă invit chiar acum să intrați și să vedeți ce meciuri ne-au recomandat cele cinci personaje la modă în România, iar la finalul clipului avem și un bilet pentru weekend recomandat de Kadi Bulgakov. Apreciatul actor și-a recunoscut înfrângerea și ne-a pregătit două meciuri pentru acest final de săptămână.

Evident că avem și concurs. Am zece bonusuri fără depunere în valoare de 100 LEI la Betfair pentru cei care ghicesc scorul corect la cel mai tare meci din weekend, Tottenham - Arsenal. Distracție plăcută cu vlogul, spor la câștiguri și nu uitați... LIKE, SHARE și SUBSCRIBE!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.