PRO vs CONTRA | Ruleta de pronosticuri cu Matilda Popa. Am jucat bilet de cota 1.000

Salutare, prieteni! Iată că a venit și clipa în care mai discutăm despre meciurile echipelor naționale. Au trecut nouă luni de la ultimele partide jucate de primele reprezentative, iar acum ne pregătim pentru duelurile din Liga Națiunilor.

La episodul din această săptămână din seria noastră de vloguri PRO vs. CONTRA, invitatul special a fost Matilda Popa, jurnalist la PRO TV. Am sărit peste duelul de întrebări și ne-am încercat norocul direct la "Roata de pronosticuri". Am învărtit și, sincer să fiu, n-am prins chiar cele mai ușoare tipuri de pariuri.

Ne-am conformat, am respectat regulile impuse încă de la început și am oferit pronosticuri în funcție de variantele picate la roata norocului. S-a lăsat cu ponturi pe scor corect, pe prima repriză și, evident, cu unele cote impresionante. Chiar Matilda Popa a pregătit o cotă uriașă de 18.00 la un meci din Liga Națiunilor.

Și apoi am intrat eu în scenă. Am oferit biletul cu miza de 200 lei, iar vlogul s-a încheiat cu un bilet cu adevărat nebun cu o cotă finală de 1.261. Am pus 10 lei și vă invit și pe voi să profitați de acest bilet pe care îl găsiți în clipul video atașat acestui articol. Să nu uităm. LIKE, SHARE și SUBSCRIBE, iar noi ne revedem săptămâna viitoare. Multă baftă și pariuri inspirate vă doresc!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.