PRO vs CONTRA | Pronosticurile lui Cristi Priză pe Exchange

Salutare, prieteni! Finalul de săptămână se anunță extrem de spectaculos și v-am pregătit și eu un nou episod special din seria de vloguri PRO vs CONTRA.

De această dată, alături de mine a fost Cristi Priză, unul dintre cei mai apreciați vloggeri de pe YouTube. S-a început tare, iar Cristi m-a surprins cu întrebările pregătite. Dificile. Cam prea dificile, astfel că am avut un mic dezavantaj la duelul de pronosticuri. Probabil și lipsa de experiență a contat enorm, pentru că, la finalul vlogului, Cristi a dat verdictul: pronosticurile mele au fost mult mai bune.

Ce-i drept, nici cotele lui nu sunt de neglijat. S-a riscat la un pont cu adevărat nebun la Juventus - Atalanta, iar toate celelalte 9 pronosticuri oferite de noi vă așteaptă în vlogul de mai sus. Și evident că totul s-a încheiat cu o nouă provocare.

Provocare la care a răspuns și Ioana Scărlătescu. Invitată săptămâna trecută la vlogul meu, Ioana și-a respectat promisiunea și, în urma înfrângerii suferite la duelul de pronosticuri, a revenit acum cu un nou bilet recomandat pentru finalul de săptămână.

Mult succes tuturor!