PRO vs CONTRA | Pronosticuri, bilete și o provocare spectaculoasă cu Marcel Pavel

Am avut o săptămână de pauză, iar acum am revenit cu o nouă ediție spectaculoasă din seria noastră PRO vs. CONTRA.


Episodul din această săptămână a fost împărțit în două. În prima parte, ne-am duelat și am spart gheața. Am cântat alături de Marcel Pavel și am încercat să ghicim ce imn celebru din fotbal reproduce "adversarul". Recunosc că prestația mea n-a fost la cel mai înalt nivel, însă, artist cu mar experiență, Marcel Pavel m-a salvat, iar clipul este extrem de amuzant și vă invit și pe voi să îl urmăriți. Îl găsiți pe canalul meu de YouTube.

Și apoi de la note muzicale am trecut direct la ofertele pline de pe site-ul Betfair. Am pariat pe Exchange, iar aici mi-am permis eu să vin cu sfaturi pentru Marcel Pavel, care chiar s-a încumetat să ofere câteva cote chiar foarte, foarte bune. La final am oferit și un bilet de cota 100.00 pentru toate partidele de sâmbătă și de duminică, un bilet care merită încercat.

Să nu uităm că avem și un nou concurs în acest final de săptămână. Ghiciți scorul corect la derby-ul din Anglia dintre ultimele două campioane, Manchester City și Liverpool, și câștigați un bonus fără depunere de 50 LEI. Așa sună totul pe scurt, iar dacă vreți mai multe informații, vă puteți uita în linkul pe care l-am lăsat în descrierea clipului de pronosticuri.

Am cântat, am oferit pronosticuri, avem concurs și am dat și un bilet pentru tot weekend-ul. Așadar, aveți toate motivele să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE. Ne revedem săptămâna viitoare.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.