PRO vs CONTRA | Pariul nebun facut de Alexandra Popescu la FCSB - Dinamo

Salutare, prieteni! E săptămâna marelui derby din fotbalul românesc, FCSB - Dinamo, iar pentru un asemenea meci am considerat că avem nevoie din nou de intuiția feminină care ne-a salvat de atâtea ori în vlogurile mele anterioare.

Fostă prezentatoare a știrilor sportive la Realitatea TV și la Telekom Sport, Alexandra Popescu n-a stat pe gânduri și a acceptat cu drag invitația mea la episodul din această săptămână din seria "PRO vs CONTRA". Dar până să ajungem la pronosticuri, unde Alexandra a oferit o cotă nebună la derby-ul FCSB - Dinamo, ne-am testat cunoștințele cu întrebări interesante, distractive și destul de grele. Cel puțin pentru noi. S-a dovedit că nu ne-am făcut temele așa cum trebuia, astfel că procentajul nostru a fost dezamăgitor în dreptul răspunsurilor corecte.

În fine. Și am trecut la pronosticuri. Dar tot nu vă spun ce pont v-a pregătit Alexandra Popescu pentru derby, pentru că vă invit să îl aflați singuri pornind clipul atașat în acest articol. Și dacă tot sunteți acolo, rămâneți până la final. Avem o cotă uriașă la „X" la un alt derby din Europa, avem pronosticuri bune și un bilet perfect pentru tot weekend-ul.

În semn de recunoștință pentru eforturile noastre, vă rugăm, nu uitați de LIKE, SHARE și SUBSCRIBE. Mulțumim pentru timpul acordat și vă dorim multă baftă cu toate biletele din acest final de săptămână!