PRO vs CONTRA | Islanda - Romania la FIFA 21 + top 10 ponturi nebune cu Andi Stoica

Pentru această săptămână emisiunea PRO vs CONTRA vine ceva mai devreme pentru a profita din plin de meciurile din barajul pentru EURO 2021, acolo unde pe România o așteaptă un duel extrem de complicat cu Islanda.

Am simulat în premieră acest meci la noul joc FIFA 21 împreună cu Andi Stoica, manager al echipei de eSports a lui Dinamo. Andi este jucător profesionist de FIFA, astfel că rezultatul confruntării noastre nu este greu de anticipat.

Chiar dacă a câștigat, Andi a făcut-o cu mari emoții, finalul partidei pe care vă invit să o urmăriți în clipul de mai sus fiind electrizant. S-au marcat cinci goluri, ultimul chiar în prelungiri, iar apoi am trecut la pronosticuri.

Andi Stoica ne-a pregătit cinci cote curajoase, printre care și un rezultat de egalitate la unul dintre cele mai așteptate meciuri din weekend. Nu m-am lăsat mai prejos și am ales la rândul meu cote extrem de mari pentru această ediție. La final am pregătit și biletul cu miza de 200 RON după ce am pierdut duelul cu Alexandra Popescu din săptămâna precedentă.

Dacă vă plac emisiunile PRO vs CONTRA, vă aștept cu LIKE, SUBSCRIBE și SHARE pe canalul meu de YouTube, acolo unde postez săptămânal câte două clipuri.