PRO vs CONTRA | Am pariat cu Florin Răducioiu pe Champions League

Salutare, prieteni! În această săptămână, au revenit meciurile din Champions League și din Europa League, astfel că m-am pregătit și eu așa cum trebuie și l-am chemat alături de mine pe unul dintre cei mai mari atacanți din istoria naționalei României, Florin Răducioiu.

Tratăm serios meciurile din cupele europene și discutăm despre partidele din Champions League și din Europa League cu un fost fotbalist care știe ce înseamnă acest nivel. Golgheterul "Generației de Aur" la Campionatul Mondial din 1994 și, totodată, cel mai bun marcator din preliminariile pentru turneul final găzduit de SUA, câștigător al Ligii Campionilor cu AC Milan și singurul fotbalist din istorie care a marcat în TOP 5 campionate din Europa, Florin Răducioiu, ne-a dat pronosticurile sale pentru finalul de sezon din cele două competiții.

Iar înaintea pronosticurilor PRO și CONTRA, i-am testat memoria lui Florin Răducioiu cu o serie de cinci întrebări din cariera sa impresionantă. Ce și-a mai amintit și cât și-a amintit puteți vedea în clipul din acest articol.

Și să nu uităm de concursul pregătit pentru cei mai atenți urmăritori. Am 10 bonusuri fără depunere în valoare de 50 LEI, iar primul pas pentru a putea participa la acest concurs este să fiți abonați la canalul meu de YouTube. Dacă n-ați făcut-o deja, vă invit să apăsați butonul de SUBSCRIBE, apoi să participați și la concurs.