PRO vs CONTRA | Ponturi de top pe Exchange cu Andrei Dumitru și Silviu Tudor Samuilă

Andrei Dumitru și Silviu Tudor Samuilă vă oferă pentru acest weekend cele mai interesante 12 pronosticuri care merită încercate pe piața de Exchange la Betfair.

Este primul episod al seriei online PRO vs. CONTRA, în care Andrei Dumitru, expert în Exchange, se duelează în pronosticuri și întrebări din sportul mondial cu un invitat de renume. Urmăritorii acestui vlog vor putea profita de multe alte surprize, printre care și cinci bonusuri în valoare de 100 RON fiecare în contul de pariuri sportive de la Betfair.

Invitat la ediția inaugurală a fost jurnalistul Telekom Sport Silviu Tudor Samuilă, unul dintre cei mai respectați oameni din presa sportivă autohtonă. Silviu este la rândul său pasionat de pariuri, oferindu-ne în cadrul vlogului ponturile sale pentru weekend.

Fiind vorba despre un duel în pronosticuri, nu puteau lipsi și provocările. Cine va oferi mai puține pronosticuri câștigătoare, va fi nevoit să plaseze săptămâna viitoare un bilet cu o miză de 200 RON și trei cote de minimum 1.50 fiecare.