PRO vs CONTRA | Duel la pronosticuri cu multiplul campion mondial Marian Dragulescu

Destul ne-a supărat naționala României. A venit timpul să ne amintim din nou de momentele în care imnul țării se auzea în toată lumea datorită performanțelor obținute de sportivii noștri.

Astfel, în episodul din această săptămână din seria noastră PRO vs. CONTRA, l-am avut ca invitat pe Marian Drăgulescu, sportiv care are peste 30 de medalii obținute la Jocurile Olimpice, la Campionatele Mondiale și la cele Europene.

Ne-am încordat mușchii și ne-am stors creierii cu seria de întrebări. Am intrat amândoi pe teren străin, iar Marian Drăgulescu a fost nevoit să răspundă la cinci întrebări, ce-i drept, destul de ușoare din fotbal, iar eu, evident, am fost supus unui test de cunoștințe generale din gimnastică.

Imediat după întrebări, am trecut la partea incendiară a vlogului. Marian Drăgulescu n-a stat pe gânduri și a oferit cote uriașe la meciurile din acest final de săptămână. Cu ceva mai mult calm, mi-am prezentat și eu lista de pronosticuri, apoi ne-am angajat amândoi să vă oferim un bilet câștigător de cotă 100.00 pentru tot weekend-ul. Nu știu acum câte meciuri vom prinde din cele zece oferite, însă vă puteți inspira din alegerile noastre.

Iar la final trebuie să vă spun și de concursul din această săptămână. Am cinci bonusuri fără depunere de 100 LEI, la Betfair, pentru pariorii inspirați care nimeresc scorul corect la derby-ul etapei din Liga I, Dinamo - Universitatea Craiova. Toate regulile concursului le găsiți în vlogul atașat și, înainte de a încheia, nu uitați de LIKE, SHARE și SUBSCRIBE!