PRO vs CONTRA | Duel la penalty-uri și ponturi cu un fotbalist profesionist

Salutare, prieteni! Am revenit cu un nou vlog spectaculos, iar în această săptămână am intrat direct pe terenul de fotbal și m-am duelat la lovituri de la 11 metri cu un fotbalist profesionist.

Am apelat la ajutorul bunului meu prieten, Cosmin Ghiță. Cu meciuri în Liga a II-a și ajuns la 32 de ani, mijlocașul ofensiv legitimat acum la CSM Oltenița se pregătește pentru finalul carierei de jucător, iar în noul sezon va avea parte de adversari cotați extrem de bine. Steaua, Dinamo II sau FCSB II sunt doar câteva exemple din echipele pe care Ghiță le va întâlni în Liga a III-a, însă, până atunci, a acceptat o provocare cel puțin la fel de mare.

A răspuns pozitiv la invitația mea și a intrat alături de mine pe teren pentru un duel spectaculos la penalty-uri. Execuțiile au fost demne de nivelul Ligii Campionilor și, cu siguranță, fotbaliștii lui Dan Petrescu de la CFR Cluj ar fi fost invidioși pe șuturile noastre. Am și ratat, evident, însă vă invităm să urmăriți vlogul din acest articol pentru a vă convinge singuri de calitățile noastre tehnice.

Și de la penalty-uri am trecut direct la masa de pronosticuri. Cosmin Ghiță a jucat la pariuri, însă doar în perioada în care a evoluat la nivel amator. A promovat în urmă cu două săptămâni în Liga a III-a, astfel că acum nu va mai activa pe piața jocurilor de noroc.

A venit doar cu niște recomandări pentru toți urmăritorii mei, iar pronosticuri am oferit și eu. Toate acestea vă așteaptă în episodul din această săptămână din seria noastră PRO vs. CONTRA. Și să nu neglijăm concursul la care pun la bătaie 10 premii de 50 LEI pentru cei mai rapizi abonați. Nu uitați și de LIKE, SHARE și SUBSCRIBE, iar eu vă doresc să aveți doar bilete câștigătoare în acest final de săptămână.