PRO vs CONTRA | Duel în pronosticuri pe Exchange cu Adrian Neaga

Salutare, prieteni! O ținem din surprize în surprize, iar pentru vlogul PRO vs CONTRA din această săptămână l-am avut ca invitat pe unul dintre campionii României din 2005, alături de FCSB, Adrian Neaga.

E săptămână în care Universitatea Craiova poate face un pas uriaș către titlul de campioană pe care îl așteaptă din 1991. Așa că am mers direct la sursă și am discutat pe vlog despre duelul dintre Craiova și CFR Cluj. Adrian Neaga a fost antrenorul secund al oltenilor, unde a colaborat cu Victor Pițurcă, până în ianuarie 2020, iar acum a dezvăluit cine este marea favorită la titlu în acest final de sezon.

Am pregătit și un GIVEAWAY cu totul special, pentru că, săptămâna trecută, am atins borna de 7.000 de abonați pe canalul meu de YouTube. Concret, am pregătit zece premii pentru cei mai vigilenți zece urmăritori ai vlogului.

Evident că ne-am testat și cunoștințele în fotbal și, ca toți ceilalți invitați ai mei de până acum, Adrian Neaga m-a surprins cu întrebările pregătite, întrebări care n-au fost deloc ușoare. Ce-am răspuns și cum am răspuns puteți vedea în clipul de mai sus, iar pronosticurile vă garantez că sunt extrem de interesante. Fostul atacant a găsit o cotă excelentă la duelul dintre Manchester United și Chelsea, iar eu nu m-am lăsat mai prejos.

Am venit și eu cu pronosticuri profitabile și totul a culminat cu un bilet pe care am pariat 200 lei. Toate acestea vă așteaptă în episodul din această săptămână din seria PRO vs CONTRA, iar de acum încolo vor urma multe, multe alte surprize în fiecare vlog de pe canalul meu. SUBSCRIIIIBEEE!!

Și să nu uităm. Mult succes tuturor cu toate biletele pe care le veți juca în acest final de săptămână!