PRO vs CONTRA | 20 de ponturi la cote mari + 10 pariuri gratuite cu Florin Caruceru

Salutare, prieteni! Ultimul weekend din septembrie ne aduce o mulțime de partide spectaculoase în campionatele tari ale Europei, iar eu v-am pregătit un nou vlog extrem de interesant din seria noastră PRO vs. CONTRA.

Florin Căruceru, comentator și prezentator la Telekom Sport, a venit cu temele bine făcute și a oferit câteva cote absolut fabuloase. Însă până să ajungem la pronosticuri, am avut un duel distractiv de ghicit logo-uri ale unor echipe din sportul mondial. Iar Florin Căruceru s-a descurcat bine, chiar foarte bine, dar a uitat, totuși, cui îi aparținea telefonul. Cam greu să mă bată la propriul meu joc. Ce procentaj de răspunsuri corecte am avut puteți vedea în vlog.

Ideea a fost că fiecare răspuns greșit a venit, apoi, însoțit de o cotă de cel puțin 2.00 la pronosticuri. Chiar dacă a greșit doar două logo-uri, Florin Căruceru ne-a surprins și ne-a oferit multe cote de peste 2.00, inclusiv un pariu nebun pe care vi-l recomand să îl încercați: o cotă de peste 3.00 la opțiunea "Peste 2.5 goluri" la un meci din La Liga.

Avem și concurs în această săptămână. După challenge-uri și pronosticuri, v-am pregătit și 10 BONUSURI fără depunere la Betfair în valoare de 50 LEI fiecare. Regulile sunt foarte simple și le regăsiți la începutul vlogului cu Florin Căruceru. Cam atât pentru această săptămână, vă doresc multă baftă cu biletele, iar acum vă invit să le luați la rând: LIKE, SHARE și SUBSCRIBE.