Pontul lui Andrei Dumitru pe Exchange, luni, 1 iunie 2020

Jucatori-Leipzig
Jucătorii lui RB Leipzig celebrând un gol marcat

Prima zi din luna iunie ne aduce un meci interesant din Germania, acolo unde Leipzig închide etapa împotriva lui Koln. Am ales să pariez pe o cotă de tip CONTRA la cornere.

În Bundesliga, soarta titlului pare să se fi decis din nou în favoarea lui Bayern Munchen, dar alte patru echipe se luptă pentru un loc din restul de trei rămase pentru calificarea în Liga Campionilor. Printre aspirante se numără și RB Leipzig, care astăzi joacă în deplasare la Koln. Gazdele sunt pregătite să termine fără emoții acest sezon. Nu au șanse să mai obțină calificarea în UEFA Europa League, dar nici nu se mai tem că ar putea retrograda. Acesta poate fi și unul dintre motivele pentru care e așteptat un joc deschis cu multe faze de poartă între Koln și Leipzig.

Koln și Leipzig, două echipe ofensive

Totuși, Koln nu a mai bătut pe nimeni de trei partide, partide însă care au fost extrem de spectaculoase, toate cu câte patru goluri marcate: 2-2 cu Mainz, 2-2 cu Dusseldorf și 1-3 cu Hoffenheim. Pentru partida cu Leipzig, Bornaw este suspendat, iar Risse, Czichos și Hauptmann sunt accidentați.

De cealaltă parte, RB Leipzig a pierdut puncte prețioase cu Freiburg și cu Hertha Berlin în ultimele trei runde și ar putea ieși din zona primelor patru echipe din campionatul Germaniei. Meciurile din deplasare i-au prins mult mai bine formației oaspete de azi. A câștigat cu 5-0 la Mainz. De obicei, Leipzig e părtașa unor dispute cu multe goluri pe teren străin, cum ar fi exemplul celor de la Dortmund, scor 3-3, sau la Berlin, cu Hertha, scor 4-2, sau la Schalke și la Mainz, scor 5-0, dar și meciuri anoste, fără goluri marcate, cum ar fi remizele albe de la Munchen, cu Bayern sau de la Wolfsburg.

Am pariat CONTRA pe cornere

În primul meci dintre cele două echipe din acest campionat, Leipzig a câștigat pe teren propriu, scor 4-1. Cel mai periculos om al „taurilor roșii" este evident atacantul Timo Werner. Statistica ne arată că avem medii de 10,1 cornere în duelurile jucate de Leipzig, respectiv 11,2 în meciurile lui Koln.

PRONOSTIC EXCHANGE KOLN - LEIPZIG
Contra 9 sau mai puține cornere @ 2.60

Alte ponturi pe exchange puteți găsi dacă accesați site-ul meu. Multă baftă tuturor!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.