Pontul lui Andrei Dumitru pe Exchange, vineri, 5 iunie 2020

Borussia-Monchengladbach
Jucatorii lui Monchengladbach celenreaza un gol marcat cu Union Berlin
Înregistrează-te acum
Vezi oferta

Bundesliga continuă și în acest weekend după ce a devenit în urmă cu aproximativ două săptămâni primul campionat de top din Europa care s-a reluat în plină pandemie de coronavirus.

Etapa cu numărul 30 este deschisă astăzi, 5 iunie, de confruntarea dintre Freiburg și Borussia Monchengladbach, programată să înceapă la ora 21:30. Pentru cei de la Freiburg, acest duel este un prilej al revanșei având în vedere cum s-a terminat partida tur dintre cele două formații. Gladbach s-a impus atunci cu scorul de 4-2.

Freiburg pierde frecvent acasă

Cele două formații au jucat și un meci amical în pauza competițională din iarnă, câștigat tot de oaspeții de azi, scor 2-1. Freiburg este pe poziția a opta în Bundesliga, cu 38 de puncte. Doar patru lungimi o despart însă de locul 6, ultimul care duce în sezonul viitor de UEFA Europa League. Totuși, gazdele nu au mai bătut pe nimeni de când s-a reluat campionatul, acasă pierzând de fiecare dată, cu Werder Bremen și cu Bayer Leverkusen. Ultima victorie datează din 7 martie, scor 3-1, cu Union Berlin.

De cealaltă parte, Borussia Monchengladbach este una dintre echipele de la vârful ierarhiei. Oaspeții se află pe locul 4 în Bundesliga, ultimul care duce în viitoarea ediție de UEFA Champions League. Gladbach ține aproape și de podium. Ocupanta locului 3, RB Leipzig, are un avans de numai două puncte. Gladbach este însă la egalitate de puncte cu echipa de pe poziția a cincea, Bayer Leverkusen. „Aspirinele" sunt singura echipă care a învins-o de când s-a reluat fotbalul, scor 3-1, acasă.

Mizez pe un pariu de tip CONTRA

În rest, Gladbach a reușit să câștige contra celor de la Eintracht Frankfurt și cu Union Berlin, scor 4-1. Cu Werder Bremen a înregistrat un rezultat de egalitate, scor 0-0. În depalsare totuși, Gladbach nu a mai fost învinsă de cinci partide.

PRONOSTIC EXCHANGE FREIBURG - GLADBACH
Freiburg - Gladbach CONTRA Nu marchează ambele @ 2.50

Biletul Zilei pe Exchange îl găsiți pe site-ul lui Andrei Dumitru.

BILANT LUNA IUNIE
Koln - Leipzig CONTRA 9 sau mai putine cornere @ 2.60 (WIN)
Pribram - Slavia PRO Slavia (-1) @ 1.63 (LOST)
Bremen - Frankfurt PRO Ambele marchează @ @ 1.65 (LOST)
Guimaraes - Sporting PRO Peste 2,5 @ 1.99 (WIN)

Andrei Dumitru,