Pontul lui Andrei Dumitru pe Exchange, sâmbătă, 13 iunie 2020

Celta-Vigo
Celta Vigo încearcă să scape de retrogradare

Celta Vigo și Villarreal se întorc pe terenul de fotbal din La Liga. Pentru cele două formații, acesta va fi primul meci oficial după pauza prilejuită de pandemia coronavirusului, pauză care a durat mai bine de trei luni.

Meciul este programat să înceapă la ora 18:00, în runda cu numărul 28 din primul eșalon spaniol. Villarreal are sete de revanșă după rezultatul înregistrat în tur, atunci când Celta Vigo a câștigat cu scorul de 3-1. Iago Aspas a contribuit atunci decisiv la victoria galicienilor, atacantul marcând o dublă în minutele 79 și 90. Ca urmare a acelui rezultat, Celta Vigo a ajuns la trei victorii consecutive contra „Submarinului Galben", după 3-2 la general în ediția trecută de campionat.

Pontul Zilei 13 iunie 2020

Celta este pe locul 17 în La Liga, primul peste zona retrogradării, cu un punct deasupra celor de la Mallorca. Înaintea pauzei, Celta avea o serie de cinci meciuri consecutive fără înfrângere. Pe teren propriu, gazdele nu au mai pierdut un meci de șase runde.

De cealaltă parte, Villarreal este mult mai bine clasată în La Liga, în ciuda faptului că a avut un parcurs recent mult mai modest decât cel al Celtei Vigo. Gazdele sunt pe locul 8 în campionatul Spaniei, cu 38 de puncte, la fel ca cei de la Granada și cu un punct peste Athletic Bilbao. Înainte de întreruperea sezonului, Villarreal a suferit trei înfrângeri consecutive, scor 1-3 pe terenul lui Ateltico Madrid și scor 0-1 pe terenul lui Athletic Bilbao, dar și scor 1-2, acasă, cu Leganes.

Cotă mare la ambele marchează

Ultimul succes al „Submarinului Galben" datează din 15 februarie, atunci când a învins-o pe Levante, scor 2-1. Villarreal nu a mai câștigat în fața Celtei Vigo de doi ani. Pe teren stărin, oaspeții au opt înfrângeri în 14 deplasări în această ediție de campionat.

PRONOSTIC EXCHANGE
Celta Vigo - Villarreal PRO Ambele marchează @ 1.73

Alte cote pe Exchange puteți vedea pe site-ul lui Andrei Dumitru

BILANT LUNA IUNIE
Koln - Leipzig CONTRA 9 sau mai putine cornere @ 2.60 (WIN)
Pribram - Slavia PRO Slavia (-1) @ 1.63 (LOST)
Bremen - Frankfurt PRO Ambele marchează @ @ 1.65 (LOST)
Guimaraes - Sporting PRO Peste 2,5 @ 1.99 (WIN)
Freiburg - Gladbach CONTRA Nu marchează ambele @ 2.50 (LOST)
Hamburg - Kiel PRO Peste 2,5 @ 1.59 (WIN)
Dresda - Furth PRO Ambele marchează @ 1.69 (WIN)