Pontul lui Andrei Dumitru pe Exchange, marți, 23 iunie 2020

Mihai-Roman-Craiova
Mihai Roman a jucat atat pentru Botosani, cat si pentru U Craiova

Astăzi, de la ora 20:00, U Craiova joacă meciul restanță pe care trebuia să îl dispute imediat după pauza prilejuită de pandemie. Jocul n-a mai avut loc din cauza cazului pozitiv depistat în staff-ul medical al moldovenilor.

Oltenii au revenit în competiție în urmă cu doar câteva zile, atunci când a debutat pe banca lor Cristiano Bergodi. Craiovenii au câștigat cu scorul de 2-1 la capătul unui meci în care golul victoriei a fost marcat în prelungiri de către Elvir Koljic. Deși are un meci mai puțin disputat. U Craiova este pe locul 2 în play-off, cu 29 de puncte, șapte mai puține decât ocupanta primului loc, CFR Cluj.

Antrenorul italian are la dispoziție tot lotul, cu excepția atacantului Mihai Roman. Terenul propriu îi avantajează pe olteni atunci când joacă cu Botoșani. Au șase victorii din cele opt partide disputate acasă. Craiova nu a pierdut niciodată pe Oblemenco cu Botoșani.

Cotă bună pe goluri

De cealaltă parte, FC Botoșani este și ea în fața celui de-al doilea meci oficial după o pauză de trei luni. Echipa lui Marius Croitoru a revenit însă cu stângul. Moldovenii au pierdut pe propriul teren în fața campionaei României, CFR Cluj, scor 0-2. Prestația gazdelor la acel meci a fost una lamentabilă. Botoșani a șutat un singur șut pe spațiul porții adverse în partida cu CFR.

După primele trei etape din play-off, echipa lui Croitoru este pe ultimul loc, cu doar un punct câștigat. Moldovenii au 24 de puncte, unul mai puțin decât Astra Giurgiu, echipă aflată pe locul 5. Oaspeții nu îi pot folosi la acest meci pe Jonathan Rodriguez și pe Cascini, cei doi aflându-se în carantină după ce s-au întors în România.


PRONOSTIC EXCHANGE
U Craiova - Botosani PRO Ambele inscriu @ 2.24

Biletul Zilei pe Exchange îl puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

BILANT LUNA IUNIE
Koln - Leipzig CONTRA 9 sau mai putine cornere @ 2.60 (WIN)
Pribram - Slavia PRO Slavia (-1) @ 1.63 (LOST)
Bremen - Frankfurt PRO Ambele marchează @ @ 1.65 (LOST)
Guimaraes - Sporting PRO Peste 2,5 @ 1.99 (WIN)
Freiburg - Gladbach CONTRA Nu marchează ambele @ 2.50 (LOST)
Hamburg - Kiel PRO Peste 2,5 @ 1.59 (WIN)
Dresda - Furth PRO Ambele marchează @ 1.69 (WIN)
Celta Vigo - Villarreal PRO Ambele marchează @ 1.73 (LOST)
Astra - Gaz Metan PRO 1 @ 2.14 (LOST)