Pontul lui Andrei Dumitru pe Exchange, marți, 2 iunie 2020

Nicolae-Stanciu-Slavia-Praga-Borussia-Dortmund
Nicolae Stanciu în partida Borussia Dortmund - Slavia Praga, din Liga Campionilor
Înregistrează-te acum
Vezi oferta

Am început cu dreptul seria pronosticurilor pe Exchange din luna iunie, iar pentru ziua de marți vă propun o cotă interesantă, de această dată, de tip PRO, la duelul Pribram - Slavia Praga, programat să înceapă la ora 21:00.

Duel total disproporționat în etapa cu numărul 27 din Cehia. Liderul Slavia Praga joacă în deplasare pe terenul ultimei clasate Prbram. Partida este programată să ia startul începând cu ora 21:00. Gazdele nu au revenit așa cum se așteptau pe prima scenă fotbalistică din Cehia după ce sezonul trecut a fost petrecut în eșalonul secund. Înainte să primească vizita echipei lui Nicolae Stanciu, Pribram a jucat tot pe propriul teren, contra celor de la Banik Ostrava, formație împotriva căreia a reușit să smulgă un punct după 0-0.

Pribram, ultima clasată din Cehia

Nu a fost însă ultimul meci înaintea celui cu Slavia Praga. Pribram a evoluat și pe terenul celor de la Sigma Olomouc, formație pe care a învins-o cu scorul de 2-1 prin reușitele lui Antwi și Polidar. Deși a obținut cele trei puncte la Olomouc, fotbaliștii antrenați de Pavel Hovarth au rămas și acum pe ultimul loc al clasamentului. Au doar 18 puncte strânse în 26 runde scruse până în prezent.

De cealaltă parte, oaspeții se îndreaptă cu pași repezi sper un nou titlu de campioană după ce s-au impus și în ediția precedentă. După reluarea competiției în plină pandemie de coronavirus, Slavia Praga a reușit să câștige ambele meciuri. Mai întâi a învins-o cu scorul de 1-0 pe Mlada Boleslav, chiar în fieful ei. A venit apoi super succesul obținut pe propriul teren contra lui Jablonec, echipă pe care a demolat-o învingând-o cu scorul de 5-0. A fost cel mai drastic rezultat în registrat în 2020 în Cehia. Până la finalul sezonului regulat au mai rămas de disputat doar patru etape în Fortuna Liga.

Pariez pe o victorie la scor a Slaviei

Slavia Praga este pe primul loc în ierarhie, cu 64 de puncte, opt mai multe decât principala urmăritoare și ocupanta locului 2, Viktoria Plzen. Fotaliștii pregătiți de Trpisovski au un bilanț de 20 de succese, patru remize și doar două eșecuri. 54 de goluri marcate și doar opt încasate este golaverajul de până acum al Slaviei Praga.

PRONOSTIC EXCHANGE PRIBRAM - SLAVIA
Pribram - Slavia PRO Slavia (-1) @ 1.63

Andrei Dumitru vă așteaptă cu multe alte pronosticuri pe Exchange pe site-ul său.

BILANT LUNA IUNIE
Koln - Leipzig CONTRA 9 sau mai putine cornere @ 2.60 (WIN)

Andrei Dumitru,