Pontul lui Andrei Dumitru pe Exchange, luni, 6 iulie 2020

Werder-Bremen-Heidenheim
Duel din mansa tur dintre Werder Bremen si Heidenheim

Meci decisiv, astăzi, de la ora 21:30, în Germania. Se decide ultima formație care va evolua în următorul sezon de Bundesliga. Heidenheim primește vizita lui Werder Bremen după ce în partida tur desfășurată în urmă cu patru zile, cele două formații au remizat la zero.

Heidenheim și Werder s-au întâlnit în acest sezon și în Cupa Germaniei, acolo unde Bremen a avut câștig de cauză și s-a impus cu 4-1. În cazul în care va retrograda, formația oaspete va juca în eșalonul secund doar pentru a doua oară în cei 121 de ani de istorie ai clubului. Werder a mai retrogradat în 1980, dar a promovat în Bundesliga în sezonul imediat următor.

Werder, cu emoții la baraj

În 2020, Werder a terminat pe loc de baraj, locul 16, la cinci lungimi de Augsburg. Bremen putea chiar să retrogradeze direct având în vedere că Fortuna Dusseldorf a încheiat competiția la doar un punct în spate.

În cazul în care va obține promovarea, Heidenheim va juca în premieră în Bundesliga, după ce a petrecut ultimii ani în Zeite. Gazdele de azi au terminat campionatul pe locul 3, la un punct deasupra lui Hamburg. Pe teren propriu, Heidenheim este foarte puternică. Nu a mai pierdut de 12 partide, ba mai mult, are cinci victorii consecutive în propriul fief, acolo unde nu a mai pierdut din octombrie 2019, de la un 2-3 cu Bochum.

Cotă interesantă pe goluri

Werder a ajuns cu noroc la baraj, datorită rezultatelor din ultima etapă, atunci când Fortuna a pierdut la Berlin, cu Union, scor 0-3, iar Werder a învins-o pe Koln, scor 6-1. De când s-a reluat fotbalul în Germania, Werder a obținut trei victorii în ultimele patru deplasări. La Heidenheim, Bremen a pierdut o singură dată, în Cupa Germaniei, în urmă cu nouă sezoane.

PRONOSTIC EXCHANGE
Heidenheim - Bremen PRO Peste 1,5 @ 1.41

Challenge pe Exchange cu 50 RON miza la pariurile de tip PRO puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru