Pariul PRO din 9 iunie 2021. Am ales o cotă de 1.70 la Portugalia - Israel

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Portugalia susține, miercuri, de la ora 21:45, în fața Israelului, ultimul test înainte de startul la Euro 2020.

Peste mai puțin de o săptămână, deținătoarea trofeului debutează la Euro 2020 în fața outsider-ului "grupei morții", Ungaria. Din grupa F mai fac parte ultimele două campioane mondiale, Germania și Franța.

Până atunci, Portugalia mai are de jucat un meci de pregătire contra Israelului, o echipă care nu va fi la Euro, dar care s-a descurcat bine în ultimele sale meciuri. O singură înfrângere, scor 0-2 în fața Danemarcei, precum și o remiză, 1-1 cu Scoția, și trei succese, 1-0 cu Scoția, 4-1 cu Moldova și 3-1 cu Muntenegru, are Israel în ultimele cinci meciuri jucate.

Peste 2,5 goluri în 4 dintre cele 5 "directe"

De cinci ori s-au înfruntat Portugalia și Israel până în prezent, iar în patru dintre dueluri s-au înregistrat peste 2,5 goluri. Interesant este că în ultimele două întâlniri, Portugalia nu a reușit să învingă Israel, cele două echipe remizând la trei, respectiv la unu, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Mizez pe un nou meci cu goluri, cel puțin trei, de aceea pariez pe PRO Peste 2,5 goluri, la o cotă foarte interesantă, în acest moment, pe piața Exchange.

PARIUL PRO 09.06.2021
Portugalia vs. Israel PRO Peste 2,5 goluri @ 1.70 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And