Pariul PRO din 8 martie 2021. Ce pariez la Inter - Atalanta

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Internazionale Milano primește vizita Atalantei, luni, de la ora 21:45, în cel mai interesant meci al zilei în fotbalul european. Partida este programată în runda cu numărul 26 din Serie A.

Inter este obligată să câștige meciul cu Atalanta, după ce toate urmăritoarele sale s-au impus în această rundă. Înaintea meciului de luni seară, Inter se menține pe primul loc, cu 59 de puncte, la trei lungimi avans de marea rivală AC Milan, a doua clasată, la șapte de Juventus, care mai are de recuperat restanța cu Napoli, și la nouă de AS Roma, a patra clasată.

Atalanta ocupă locul al cincilea, cu 49 de puncte, astfel că poate urca până pe locul al treilea cu o victorie în meciul de pe San Siro.

4 dintre ultimele 6 directe, încheiate la egalitate

Meciurile dintre Inter și Atalanta au fost, în general, echilibrate, în ultimii ani. Patru dintre ultimele șase directe s-au încheiat la egalitate, inclusiv meciul tur, disputat la Bergamo, scor 1-1.

Ambele echipe traversează o formă bună în campionat înaintea acestui meci și se preconizează un nou duel echilibrat, însă nelipsit de goluri, cred eu, de aceea aleg să pariez pe PRO "Ambele echipe înscriu", la o cotă de 1.63 pe piața Exchange.

PARIUL PRO 08.03.2021
Inter - Atalanta Ambele echipe înscriu @ 1.63 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.