Pariul PRO din 8 aprilie 2021 vine din Europa League

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Ajax Amsterdam primește vizita formației AS Roma, joi, de la ora 22:00, în prima manșă a sferturilor de finală din Europa League.

Cele două echipe se reîntâlnesc după o pauză de 18 ani. Ultima confruntare directă, și singura de altfel de până acum, a avut loc în sezonul 2002-2003 al Ligii Campionilor, faza grupelor. Ajax se impunea acasă cu 2-1, pentru ca meciul retur să se încheie la egalitate, scor 1-1.

Ajax, 24 de meciuri fără înfrângere!

Lăncierii traversează o formă extraordinară în acest moment. Ajax vine după nu mai puțin de 24 de meciuri fără înfrângere în toate competițiile, dintre care 21 de victorii și doar trei remize. Practic, Ajax nu a mai pierdut din decembrie anul trecut, atunci când a avut o serie de trei eșecuri consecutive, cu Liverpool și Atalanta în Champions League și cu Twente în campionat.

AS Roma, în schimb, a alternat rezultatele bune cu cele mai puțin bune, în ultima vreme, având cinci victorii, două remize și trei înfrângeri în ultimele două meciuri. În ultimul meci, AS Roma a remizat cu Sassuolo în deplasare, scor 2-2/

Se preconizează o dublă foarte echilibrată între Ajax și AS Roma, însă nu și lipsită de goluri. Mizez pe goluri în ambele manșe, și de-o parte, și de alta. Cota pentru PRO GG în meciul tur este una foarte avantajoasă pe piața Betfair Exchange, iar eu o recomand tuturor.

PARIUL PRO 08.04.2021
Ajax - AS Roma PRO Ambele înscriu @ 1.61 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.