Pariul PRO din 7 mai 2021. Pariem pe o cotă de 2.00

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Lille întâlnește Lens, vineri, de la ora 22:00, în deschiderea rundei cu numărul 36 din Ligue 1, meci pe care "Dog Germanii" sunt obligați să-l câștige pentru a nu risca să piardă primul loc.

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, Lille ocupă prima poziție în Ligue 1, cu 76 de puncte, la doar un punct avans față campioana en titre Paris Saint-Germain. Cum PSG a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, este de așteptat ca formația din capitala Franței să dea totul în acest final de sezon pentru a-și apăra titlul.

Astfel, Lille nu are voie să rateze victoria în deplasarea de la Lens, echipă care se situează pe un onorabil loc 5 în acest moment, fiind în luptă directă cu Olympique Marseille și Rennes pentru această poziție care duce în UEFA Conference League.

Lille, neînvinsă de 15 ani de Lens în Ligue 1

În turul campionatului, în primul duel dintre cele două echipe după o pauză de mai bine de cinci ani, timp în care Lens nu s-a aflat în Ligue 1, Lille s-a impus categoric, scor 4-0. Astfel, Lille a ajuns la 11 dueluri fără eșec contra lui Lens, în Ligue 1, dintre care opt victorii și trei remize. Practic, Lille n-a mai pierdut cu Lens de 15 ani și mă aștept să nu piardă nici vineri seară. Din contră, mizez pe o victorie a oaspeților, succes care vine la pachet cu o cotă excelentă pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 07.05.2021
Lens v Lille PRO Lille @ 2.00 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And