Pariul PRO din 7 iulie 2021. Ce pariem la Anglia - Danemarca

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Anglia și Danemarca se înfruntă, miercuri, de la ora 22:00, pe Wembley, în cea de-a doua semifinală a Campionatului European.

La o zi după ce Italia a trecut de Spania la lovituri de departajare și s-a calificat în finală, aflăm și cea de-a doua finalistă. Anglia este favorită nu doar la calificare, ci și la câștigarea trofeului, însă Danemarca este marea revelație de la acest turneu final.

Danezii speră la o nouă minune precum cea din 1992, atunci când au venit de pe plajă și au luat trofeul. După înfrângerile suferite în primele două meciuri din faza grupelor, 0-1 cu Finlanda și 1-2 cu Belgia, prima pe fondul șocului cauzat de problemele avute de Christian Eriksen, Danemarca și-a revenit, a învins Rusia cu 4-1 și s-a calificat în optimi. A urmat o nouă victorie la scor, 4-0 în fața Țării Galilor, pentru ca în sferturi danezii să treacă de Cehia, scor 2-1.

Anglia, fără gol încasat!

De această dată, Danemarca va avea o misiune extrem de dificilă, aproape imposibilă, în fața Angliei, echipă care nu a încasat nici măcar un gol la acest turneu final. Trupa lui Gareth Southgate a devenit prima echipă din istorie care nu primește gol în primele sale cinci meciuri de la European. Mai mult, Anglia a arătat excelent și din punct de vedere ofensiv, în fazele superioare de la acest turneu final. După 2-0 cu Germania în optimi, Anglia a trecut de Ucraina cu 4-0 și este la doar doi pași de câștigarea primului European din istoria sa!

Acestea fiind zise, merg pe mâna Angliei în cea de-a doua semifinală de la Euro și mă aștept ca selecționata Albionului să rezolve ecuația calificării în finală încă din primele 90 de minute de joc.

PARIUL PRO 07.07.2021
Anglia vs. Danemarca PRO Anglia @ 1.76 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And