Pariul PRO din 6 mai 2021. Pariem pe Arsenal - Villarreal

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Arsenal și Villarreal se înfruntă, joi, de la ora 22:00, pe Emirates Stadium, în returul semifinalelor UEFA Europa League.

Cum Manchester United este 99% deja în finala Europa League, după victoria cu 6-2 în prima manșă a semifinalei cu AS Roma, cea de-a doua finalistă se va decide în urma duelului dintre Arsenal și Villarreal. Dacă cealaltă semifinală s-a decis încă din meciul tur, cea de-a doua semifinală rămâne deschisă, după ce Villarreal s-a impus cu 2-1 în prima manșă.

Arsenal și Villarreal, victorii la zero în weekend

Între cele două meciuri din semifinalele Europa League, cele două echipe au evoluat în campionat. Arsenal a trecut cu 2-0, în deplasare, de Newcastle, în timp ce Villarreal a învins-o pe Getafe, acasă, scor 1-0. Cu toate acestea, Arsenal rămâne pe locul al nouălea în Premier League și are șanse mici să prindă un loc de cupe europene. Villarreal se află pe locul al șaselea în LaLiga, loc de Europa League.

Astfel, Europa League poate fi ultima șansă pentru Arsenal de a evolua și în sezonul viitor în cupele europene, câștigarea competiției garantându-i un loc în grupele ediției viitoare ale Ligii Campionilor. Așadar, mă aștept ca Arsenal să pună totul pe cartea atacului în returul cu Villarreal, de aceea mizez pe PRO Peste 2,5 goluri, la o cotă foarte avantajoasă pe piața Exchange.

PARIUL PRO 06.05.2021
Arsenal - Villarreal PRO Peste 2,5 goluri @ 1.83 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And