Pariul PRO din 6 iulie 2021. Pariem pe Italia vs. Spania la o cotă de 1.78

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Italia și Spania se duelează, marți, de la ora 22:00, pe Wembley, în prima semifinală de la Campionatul European.

După ce a încheiat Grupa A cu șapte puncte din nouă posibile și fără gol încasat, Italia a obținut două victorii cu 2-1 în fazele eliminatorii în fața Austriei, după prelungiri, și a Belgiei.

La rândul său, Spania a avut parte de două meciuri foarte intense în fazele eliminatorii. Mai întâi, Furia Roja a eliminat vicecampioana mondială Croația, scor 5-3 după prelungiri, după ce la finalul celor 90 de minute scorul a fost 3-3, pentru ca ulterior să învingă Elveția la lovituri de departajare, după 1-1 la finalul celor 120 de minute de joc.

Italia vs. Spania, duel de mare tradiție

Cele două reprezentative s-au înfruntat de nu mai puțin de 34 de ori de-a lungul timpului. Spania stă mai bine în duelurile directe, având 12 victorii, 12 remize și 9 eșecuri.

De această dată, însă, eu merg pe mâna Italiei, care a arătat de-a lungul acestui turneu final că este o echipă foarte solidă și unită, capabilă să câștige turneul. Spania, în schimb, are un lot ușor lipsit de experiență și nu o văd calificându-se în finală. "PRO Italia se califică" este recomandarea mea pentru acest meci, cota fiind una foarte bună pe piața Exchange.

PARIUL PRO 06.07.2021
Italia vs. Spania PRO Italia se califică @ 1.78 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And