Pariul PRO din 5 mai 2021. Ce pariem la cea de-a doua semifinală din UCL

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Chelsea și Real Madrid se duelează, miercuri, de la ora 22:00, pentru cel de-al doilea loc în finala Ligii Campionilor.

Cea de-a doua finalistă a ediției 2020-2021 din Liga Campionilor se decide pe Stamford Bridge, după ce meciul retur, disputat pe Estadio Alfredo Di Stefano, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Un singur șut pe spațiul porții a avut Real Madrid în meciul tur, Chelsea fiind echipa mai bună.

Real Madrid, în continuare fără victorie cu Chelsea

Real Madrid a rămas astfel fără victorie în fața grupării londoneze. Până la duelul de pe Estadio Alfredo Di Stefano, cele două echipe se mai întâlniseră de trei ori în cupele europene, iar spaniolii nu au reușit să obțină vreo victorie. Ultima confruntare data din 1998, din Supercupa Europei, atunci când englezii se impuneau cu 1-0, grație unui gol înscris de Gustavo Poyet.

Real Madrid și Chelsea, victorii cu 2-0 în weekend

La sfârșitul săptămânii trecute, atât Real Madrid, cât și Chelsea au reușit să se impună în campionat cu 2-0. Real Madrid a trecut de Osasuna, grație unor goluri marcate târziu, prin Militao (76) și Casemiro (80), și continuă să lupte pentru titlu în LaLiga. La rândul lor, cei de la Chelsea au învins Fulham prin dubla lui Kai Havertz (10, 49) și se află pe locul al patrukea în Premier League.

PARIUL PRO 05.05.2021
Chelsea - Real Madrid PRO Egalitate sau Oaspeți @ 1.79 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And