Pariul PRO din 5 iulie 2021. Pariem pe prima semifinală de la Copa America

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Brazilia înfruntă Peru, în noaptea de luni spre marți, de la ora 02:00, în prima semifinală de la Copa America 2021.

În sferturi, Brazilia a trecut de Chile, scor 1-0, prin golul lui Paqueta din startul reprizei a doua. În minutul 48, Selecao a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Gabriel Jesus, dar a reușit să-și păstreze avantajul pe tabelă până la finalul meciului.

La rândul său, naționala din Peru a eliminat Paraguay, la lovituri de departajare, după 3-3 la finalul timpului regulamentar.

Duelul din grupe, "walk in the park" pentru Selecao

Cele două echipe s-au înfruntat și în faza grupelor, în runda a doua, iar Brazilia s-a impus categoric, scor 4-0, prin golurile marcate de Alex Sandro, Neymar, Ribeiro și Richarlison. A fost al cincilea succes consecutiv pentru Brazilia în fața celor din Peru, în meciurile oficiale.

Pentru meciul din semifinale, Brazilia nu va putea conta, așadar, pe Gabriel Jesus. Și Peru are o absență, pe Carrillo, de asemenea suspendat după eliminarea din sferturi.

Concluzie: Brazilia are o misiune ușoară în semifinalele Copa America și mizez pe o victorie la scor a deținătoarei trofeului. PRO Brazilia & Peste 2,5 goluri este recomandarea mea pentru acest meci, cota fiind una excelentă, în acest moment, pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 05.07.2021
Brazilia - Peru PRO Brazilia & Peste 2,5 goluri @ 1.93 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And