Pariul PRO din 4 martie 2021. Ce pariază Andrei Dumitru la Liverpool - Chelsea

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Liverpool - Chelsea este meciul zilei în fotbalul european. Duelul are loc pe Anfield, de la ora 22:15, în runda cu numărul 29 din Premier League.

Puțini s-ar fi așteptat ca Liverpool și Chelsea, campioana en titre, respectiv cea mai activă echipă pe piața transferurilor vara trecută, să ajungă să se lupte pentru un loc de Champions League și nu pentru titlu. Ambele echipe au un sezon sub așteptări.

Liverpool ocupă un dezamăgitor loc 6, cu 43 de puncte, la un punct de Chelsea, care se află pe poziția a cincea, la o lungime de West Ham, ocupanta ultimului loc de Champions League. De titlu nici nu mai încape discuție, Manchester City (65 de puncte) desprinzându-se decisiv în urma seriei fabuloase de victorii.

5 dintre ultimele 7 dueluri au avut GG

Meciurile dintre Liverpool și Chelsea se lasă, de regulă, cu multe goluri. De pildă, în cinci dintre ultimele șapte meciuri au marcat ambele echipe, iar în precedentul duel de pe Anfield s-au înscris nu mai puțin de opt goluri. Liverpool s-a impus în fața lui Chelsea cu scorul de 5-3. De altfel, Liverpool are patru succese consecutive contra lui Chelsea în Premier League, impunându-se și în turul acestui sezon, la Londra, cu scorul de 2-0.

PARIUL PRO 04.03.2021
Liverpool - Chelsea Ambele echipe înscriu @ 1.72 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.