Pariul PRO din 4 mai 2021. Pariem pe Man City - PSG

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Manchester City și Paris Saint-Germain se înfruntă, marți, de la ora 22:00, în returul semifinalelor Ligii Campionilor.

Învinsă cu 2-1 în meciul de pe Parc des Princes, PSG merge pe Etihad cu un singur gând: "remontada". Pentru a reuși să întoarcă soarta calificării, PSG are nevoie însă de cel puțin două goluri în returul cu Manchester City.

În partida tur, PSG a condus cu 1-0, prin golul înscris de Marquinhos (15), dar Manchester City a revenit în partea a doua și a înscris de două ori, prin Kevin De Bruyne și Riyad Mahrez.

PSG, fără victorie cu Man City

PSG nu a învins-o niciodată pe Manchester City, până acum. Prima oară, cele două echipe s-au înfruntat în Cupa UEFA, în sezonul 2008-2009, meci încheiat cu o remiză. Ulterior, PSG și Manchester City s-au mai întâlnit în sezonul 2015-2016 al Ligii Campionilor, în sferturi, atunci când "cetățenii" s-au calificat cu 3-2 la general.

Concluzie: PSG are o misiune foarte dificilă în meciul de marți seară, un meci de 1X2, în opinia mea. Un lucru e sigur, cred eu. Vor fi goluri. Și de-o parte, și de alta, de aceea mizez pe PRO Ambele echipe înscriu, la o cotă foarte avantajoasă pe piața Exchange.

PARIUL PRO 04.05.2021
Manchester City - PSG PRO GG @ 1.63 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And