Pariul PRO din 4 iunie 2021. Vă propun o cotă de 1.71 la Spania vs. Portugalia

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Spania și Portugalia încep, vineri seară, pregătirea pentru Euro 2020, într-un meci amical programat pe Wanda Metropolitano.

Selecționata Spaniei va înfrunta Suedia în primul meci de la Euro 2020, pe 14 iunie, în timp ce Portugalia va debuta în fața outsider-ului grupei F, Ungaria. Germania și Franța sunt celelalte două echipe din această grupă.

Până la duelul cu Suedia, La Roja va înfrunta și Lituania, pe 8 iunie. La rândul său, Portugalia mai are un test în fața Israelului, pe 9 iunie.

O nouă era la naționala Spaniei

Este foarte interesant de văzut cum va arăta Spania înainte de Euro. Fosta campioană europeană merge pentru prima oară în istorie la Campionatul European fără niciun jucător de la Real Madrid.

În schimb, Portugalia are o echipă plină de vedete, precum Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes sau Joao Felix, fiind, în opinia mea, una dintre marile favorite la câștigarea Euro 2020.

Așadar, meciul de vineri se anunță a fi foarte interesant, cu toate că nu rezultatul, ci cum va arăta jocul celor două echipe va conta cel mai mult. Totuși, cred că Portugalia este echipa mai valoroasă în acest moment și nu va pierde, cota pentru Șansă Dublă X2 fiind una excelentă pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 04.06.2021
Spania - Portugalia PRO Egalitate sau Oaspeți @ 1.71 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And