Pariul PRO din 4 iulie 2021 vine din Norvegia. Cotă de 1.84

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Liderul campionatului Norvegiei, Molde, înfruntă Sarpsborg 08, duminică, de la ora 19:00.

Înaintea acestui meci din etapa a 11-a, Molde are 26 de puncte și un avans de două lungimi în fruntea clasamentului față de Bodo/Glimt, a doua clasată, care are și două meciuri în plus disputate. Sarpsborg este a 11-a, cu doar nouă puncte obținute în nouă meciuri.

Molde, în formă maximă

Molde traversează o perioadă foarte bună, având cinci succese la rând în campionat. În ultimul meci, Molde a trecut acasă de Stromsgodset, scor 3-0. Sarpsborg, în schimb, are o singură victorie în ultimele cinci meciuri, pierzând în deplasare la Valerenga, scor 4-1, în etapa precedentă.

Molde este favorită atât prin prisma formei de moment, cât și din punct de vedere al bilanțului ultimelor meciuri directe. În ultimele două meciuri directe, Molde s-a impus cu 5-0 și 4-1, ajungând la trei victorii în ultimele patru dueluri. Interesant este că, în deplasare, Molde n-a mai învins-o pe Sarpsborg de șase ani.

Cu toate acestea, mă aștept ca Molde să spargă gheața și să obțină victoria, cota pentru PRO Molde fiind una foarte avantajoasă pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 04.07.2021
Sarpsborg - Molde PRO Molde @ 1.82 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And