Pariul PRO din 31 martie 2021. Pariez pe meciul Armenia - România

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Echipa națională a României întâlnește Armenia în deplasare, miercuri, de la ora 19:00, în runda a treia din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.

După primele două runde, România ocupă locul al patrulea în Grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Macedonia de Nord, a treia clasată, în timp ce Armenia se află pe locul secund, cu șase puncte. Lider este Germania, tot cu șase puncte, în timp ce Islanda și Liechtenstein sunt ultimele, fără vreun punct.

Runda trecută, Armenia a produs surpriza, reușind să învingă Islanda cu scorul de 2-0, după ce în prima rundă învinsese Liechtenstein, scor 1-0. România s-a descurcat onorabil în fața Germaniei și chiar putea să obțină un punct, dacă Nicolae Stanciu era mai inspirat în fața porții, pe final de joc.

România, 4 victorii la zero consecutive în fața Armeniei

Armenia este una dintre victimele preferate ale tricolorilor. În ultimele patru întâlniri, trei dintre ele în preliminariile Cupei Mondiale și una într-un meci amical, România s-a impus de fiecare dată, fără să primească gol: 3-0, 2-0, 5-0 și 1-0. Armenia a obținut un singur punct până acum în fața României, după acel 1-1 din 2004.

PARIUL PRO 31.03.2021
Armenia - România 2 @ 2.00 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.