Pariul PRO din 30 martie 2021. Cotă de 2.02 la Muntenegru - Norvegia

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Muntenegru primește vizita Norvegiei, marți, de la ora 21:45, în runda a treia a preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar.

După primele două runde, Muntenegru ocupă locul al doilea în Grupa G, cu șase puncte, la egalitate cu Turcia. Pe locul al treilea se află Olanda, cu trei puncte, urmată de Norvegia, cu tot atâtea puncte, în timp ce Letonia și Gibraltar se află pe ultimele două poziții, fără vreun punct acumulat.

Muntenegru și Norvegia, primul duel oficial

Meciul de marți seară va reprezenta prima întâlnire directă dintre Muntenegru și Norvegia, într-un meci oficial. Cele două echipe s-au mai înfruntat în două rânduri, în meciuri amicale. Muntenegru a câștigat prima confruntare, scor 3-1, în primăvara anului 2008, pentru ca doi ani mai târziu Norvegia să se impună cu 2-1.

Concluzie: Cu Haaland în atac, Norvegia pornește drept favorită în meciul de la Podgorica, în ciuda eșecului cu Turcia din etapa trecută, scor 0-3. Totuși, nordicii sunt fragili în apărare, iar la cum a arătat Muntenegru în primele două runde, 2-1 cu Letonia și 4-1 cu Gibraltar, mă aștept ca gazdele să profite și să înscrie la rândul lor. De aceea, mizez pe PRO Peste 2,5 goluri, la o cotă pur și simplu excelentă pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 30.03.2021
Muntenegru - Norvegia Peste 2,5 goluri @ 2.02 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.