Pariul PRO din 30 aprilie 2021. Cotă de 1.94 la Marseille v Strasbourg

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Olympique Marseille și Strasbourg dau startul rundei cu numărul 35 din Ligue 1, vineri seara, de la ora 22:00, într-un meci programat pe Stade Velodrome.

Marseille traversează o formă bună înaintea duelului cu Strasbourg, având trei succese și o remiză în ultimele patru meciuri. În etapa trecută, Marseille a trecut cu 3-1 de Reims, în deplasare. Astfel, Marseille se află pe locul al șaselea, cu 55 de puncte și luptă cu Lens, a cincea clasată, cu 56 de puncte, și cu Rennes, a șaptea clasată, cu 54 de puncte, pentru ultimul loc de cupe europene.

Strasbourg, în schimb, are doar o victorie în ultimele șase meciuri. În etapa trecută, Strasbourg a pierdut acasă în fața celor de la Nantes, scor 1-2, și încă nu a scăpat de grijile retrogradării, fiind pe locul 15, cu 37 de puncte, la șase lungimi avans zona roșie.

OM, neînvinsă acasă de Strasbourg de 24 de ani

În turul campionatului, Marseille s-a impus în fața celor de la Strasbourg cu scorul de 1-0, în deplasare, și a ajuns la trei succese la rând în meciurile directe. De altfel, Marseille nu a mai pierdut cu Strasbourg din 2005, iar ultimul eșec suferit pe teren propriu în fața adversarei de vineri datează din 1997.

Favorită atât din punct de vedere al formei de moment, cât și prin prisma meciurilor directe, Olympique Marseille are o cotă excelentă la victorie, pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 30.04.2021
Marseille v Strasbourg PRO 1 @ 1.94 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And