Pariul PRO din 29 mai 2021. Am prins o cotă de 2.06!

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Holstein Kiel primește vizita celor de la Koln, sâmbătă, de la ora 19:00, în returul barajului pentru Bundesliga.

În meciul tur, Kiel a reușit surpriza, impunându-se pe terenul celor de la Koln cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat în minutul 59. Simon Lorenz a adus victoria divizionarei secunde cu un gol marcat la doar câteva secunde după intrarea pe teren.

Un nou meci cu goluri puține?

Astfel, lupta pentru Bundesliga rămâne deschisă și se poate întâmpla orice în returul de pe terenul celor de la Kiel. Se anunță așadar un nou meci strâns, cu goluri puține, iar cota pentru sub 2,5 goluri este pur și simplu de neratat pe piața Betfair Exchange: 2.06!

Vă reamintesc că FC Koln a încheiat sezonul din Bundesliga pe locul de baraj, la două puncte de Bielefeld, prima echipă aflată deasupra zonei roșii. La rândul său, Kiel a fost a treia în liga a doua germană, ratând promovarea directă după ce a suferit două înfrângeri în ultimele două runde.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în doar două rânduri până acum, în sezonul 2018-2019 al ligii a doua germane. Atunci, meciul de la Kiel s-a încheiat 1-1. În retur, Koln s-a impus cu scorul de 4-0 acasă.

PARIUL PRO 29.05.2021
Kiel - Koln PRO Sub 2,5 goluri @ 2.06 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And