Pariul PRO din 29 iunie 2021. Pariem pe Anglia - Germania

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Anglia înfruntă Germania, marți, de la ora 19:00, pe Wembley, în poate cel mai interesant duel al optimilor de finală de la Campionatul European.

Nici Anglia, nici Germania nu au impresionat în faza grupelor, cu toate că naționala Albionului a reușit să câștige grupa din care a făcut parte, una destul de modestă, ce-i drept.

Anglia a învins Croația și Cehia cu același scor, 1-0, și a remizat contra Scoției, scor 0-0, câștigând detașat grupa. Germania, în schimb, a fost la un pas de eliminare, dar a mers mai departe de pe locul al treilea grație golului egalizator reușit de Leon Goretzka pe finalul meciului cu Ungaria, scor 2-2. În primele două meciuri, Germania a pierdut în fața Franței, scor 0-1, și a câștigat în fața deținătoarei trofeului, Portugalia, scor 4-2.

Anglia, favorită

Așadar, trupa lui Gareth Southgate pornește cu prima șansă în duelul de marți seară, însă Germania nu poate fi considerată niciodată outsider, în opinia mea. Mă aștept la un duel extrem de echilibrat, cu goluri și de-o parte, și de alta, cota pentru PRO GG fiind una excelentă pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 29.06.2021
Anglia - Germania PRO GG @ 1.88 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And