Pariul PRO din 29 iulie 2021. Pariem pe Craiova - Laci

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Universitatea Craiova înfruntă Laci, joi, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco, în manșa a doua a turului doi preliminar din Conference League.

Echipa albaneză are un avantaj fragil înaintea returului de la Craiova. În meciul tur, Laci s-a impus cu scorul de 1-0, la capătul unui meci dominat de Craiova, care a ratat câteva ocazii uriașe.

După eșecul din Albania, pentru olteni a urmat o nouă înfrângere rușinoasă, scor 4-1, în campionat, în fața celor de la FCSB, meci în urma căruia grecul Ouzounidis a fost înlăturat de pe banca alb-albaștrilor.

Craiova, mutare spectaculoasă pe bancă

În locul grecului a fost adus Laurențiu Reghecampf, tehnician cu mare experiență nu doar pe plan intern, ci și pe plan european, în trecut ducând-o pe FCSB până în optimile Europa League și în grupele UEFA Champions League.

"Ar fi o mare rușine să ne elimine Laci", a mărturisit Reghecampf înaintea meciului de joi seară, meci în care Craiova are nevoie de victorie. Iar eu mă aștept ca oltenii să o obțină și să meargă mai departe, în turul al treilea, acolo unde ar urma să înfrunte Anderlecht.

PARIUL PRO 29.07.2021
U Craiova - Laci PRO U Craiova @ 1.28 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And