Pariul PRO din 29 aprilie 2021. Cotă de 1.58 la Man Utd vs. Roma

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Manchester United primește vizita celor de la AS Roma, joi, de la ora 22:00, în prima manșă a semifinalelor UEFA Europa League.

Nici Manchester United, nici AS Roma nu au reușit să câștige weekendul trecut în campionat. Manchester United a remizat în deplasare cu Leeds, scor 0-0, pentru ca AS Roma să piardă în deplasare cu Cagliari, scor 2-3. De altfel, AS Roma are două înfrângeri și două remize în ultimele patru meciuri oficiale, în timp ce Manchester United are cinci succese și o remiză în ultimele șase jocuri.

În sferturi, Manchester United a trecut de Granada, pe care a învins-o atât în tur, cât și în retur cu același scor, 2-0. AS Roma a trecut de Ajax Amsterdam, scor 3-2 la general.

Duel de Champions League în semifinalele Europa League

"Diavolii" sunt favoriți la calificare atât prin prisma formei de moment, cât și din punct de vedere al duelurilor directe.

De șase ori s-au mai înfruntat Manchester United și AS Roma, până la această dublă din Europa League, toate cele șase meciuri având loc în Liga Campionilor. Dintre aceste dueluri, Manchester United a câștigat patru, trei acasă și unul în deplasare, AS Roma și-a trecut în cont un succes, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

PARIUL PRO 29.04.2021
Man Utd v AS Roma PRO Man Utd @ 1.58 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.