Pariul PRO din 28 martie 2021. Ce pariază Andrei Dumitru la România - Germania

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

România primește vizita Germaniei, duminică, de la ora 21:45, în runda a doua a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Ambele echipe au pornit cu dreptul în campania de calificare la Mondialul din Qatar. România a învins Macedonia într-un meci în care tricolorii s-au jucat cu emoțiile fanilor români. România a condus cu 2-0 și, în loc să închidă jocul, a primit două goluri și a fost egalată, pentru ca Ianis Hagi să dea lovitura și să aducă victoria.

Germania trecut cu 3-0 de Islanda, într-un meci pe care selecționata condusă de Joachim Low l-a controlat de la un capăt la altul. În minutul 7, "panzerele" conduceau deja cu 2-0, după reușitele lui Goretzka și Havertz, pentru ca Gundogan să stabilească scorul final în minutul 56. Astfel, Germania este lider în Grupa J, urmată de România și Armenia, care a învins Liechtenstein.

Ultimul meci direct jucat la București, de povestit nepoților

Ultima confruntare dintre România și Germania care a avut loc la București a fost una de poveste. România se impunea în aprilie 2004, pe Giulești, cu un neverosimil scor de 5-1, într-un meci de pregătire. Ulterior, Germania și-a luat revanșa, trei ani mai târziu, atunci când s-a impus pe propriul teren cu 3-1.

Așadar, Germania este favorită certă în fața României, însă trupa lui Rădoi a arătat și multe lucruri pozitive în meciul cu Macedonia de Nord, pe lângă minusurile din apărare, astfel că mă aștept la un nou meci spectaculos, cu cel puțin trei goluri, și mizez pe PRO Peste 2,5 goluri la o cotă foarte avantajoasă pe piața Exchange.

PARIUL PRO 28.03.2021
România - Germania PRO Peste 2,5 goluri @ 1.56 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.