Pariul PRO din 28 iunie 2021. Pariem pe meciul de la București

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Franța înfruntă Elveția, luni, de la ora 22:00, la București, în optimile de finală de la Campionatul European.

Franța a câștigat grupa "morții" de la European, după o evoluție un pic sub așteptări, însă. Campioana mondială en titre învins Germania și a remizat cu Ungaria și Portugalia.

Elveția a mers mai departe de pe locul al treilea din Grupa A, după un egal cu Țara Galilor, înfrângere cu Italia și victorie cu Turcia.

Franța, imbatabilă!

De șase ori s-au întâlnit cele două echipe în meciuri competitive, iar Les Bleus n-au pierdut niciodată. Ce-i drept, patru dintre aceste șase jocuri s-au încheiat la egalitate, inclusiv ultimul, 0-0 în faza grupelor de la precedentul European. Franța are însă două victorii în fața Elveției în meciurile oficiale, plus încă un succes într-un meci amical jucat în urmă cu aproape 18 ani.

Franța a ieșit șifonată din grupa "morții". Dembele și Digne nu vor juca în meciul cu Elveția, în timp ce Hernandez, Lemar și Marcus Thuram sunt incerți. Elveția nu are nicio problemă de lot.

În ciuda accidentărilor, Franța rămâne marea favorită la calificarea în sferturi, iar eu mizez pe naționala "Cocoșului galic", cota pentru victoria Franței fiind una de neratat pe piața Exchange.

PARIUL PRO 28.06.2021
Franța - Elveția PRO Franța @ 1.65 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And