Pariul PRO din 26 iunie 2021. Pariem pe Italia - Austria

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Italia, cea mai spectaculoasă echipă de la Euro 2020, înfruntă Austria, sâmbătă, de la ora 22:00, pe Wembley, în optimile de finală.

Squadra Azzurra a defilat în faza grupelor. Italia a învins rând pe rând Turcia, scor 3-0, Elveția, scor 3-0, și Țara Galilor, scor 1-0, încheind pe primul loc.

Austria a ocupat locul al doilea în Grupa C, cu șase puncte, după ce a învins Macedonia de Nord, scor 3-1, a pierdut contra Olandei, cu scorul de 2-0, pentru ca în meciul decisiv cu Ucraina să se impună la București, scor 1-0.

Squadra Azzurra, imbatabilă!

Cu cele trei victorii de la Euro, Italia a ajuns la 11 succese consecutive fără gol primit și 30 de meciuri fără eșec, fiind în opinia multora noua favorită la cucerirea trofeului.

Italia este favorită în fața Austriei nu doar prin prisma formei de moment, ci și din punct de vedere al meciurilor directe. De opt ori s-au întâlnit cele două echipe de-a lungul timpului. Italiai a câștigat în cinci rânduri, Austria o dată, în urmă cu mai bine de un secol, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate.

PARIUL PRO 26.06.2021
Italia - Austria PRO Italia @ 1.54 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui And