Pariul PRO din 25 martie 2021. Ce pariez la România - Macedonia de Nord

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Echipa națională a României își începe, joi, drumul spre Campionatul Mondial din Qatar 2022. Tricolorii primesc vizita Macedoniei de Nord, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Macedonia de Nord este calificată la Campionatul European din această vară, urmând să joace chiar la București, în Grupa C, alături de Austria, Olanda și Ucraina. Calificarea Macedoniei a fost adusă de veteranul Goran Pandev, care va evolua și în meciul cu România.

România, 4 victorii din 4 cu Macedonia

De patru ori s-au mai întâlnit cele două reprezentative până acum, în meciuri oficiale, de fiecare dată în preliminariile Campionatului Mondial, iar România s-a impus de fiecare dată. Macedonia de Nord a câștigat însă ultimul duel direct, scor 1-0, un amical disputat în 2010.

Macedonia traversează o formă bună, având doar un eșec în ultimele nouă meciuri oficiale, chiar în confruntarea trecută, scor 0-1 în fața Armeniei. România vine, la rândul său, după două meciuri fără eșec, 5-3 cu Belarus și 1-1 cu Irlanda de Nord.

Așadar, se anunță un meci echilibrat pe Arena Națională, însă eu merg pe mâna tricolorilor și aleg să mizez pe PRO România la o cotă excelentă pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 25.03.2021
România - Macedonia de Nord 1 @ 2.1 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.