Pariul PRO din 25 aprilie 2021. Ce pariem la Leeds v Man United

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Leeds United primește vizita lui Manchester United, duminică după-amiază, de la ora 16:00, în runda cu numărul 33 din Premier League.

Ambele echipe vin după serii bune. Leeds, pe de o parte, are cinci meciuri fără eșec, dintre care două remize și trei victorii, în condițiile în care în aceste cinci partide a întâlnit, printre altele, Chelsea, Manchester City și Liverpool!

La rândul său, Manchester United are cinci succese consecutive în toate competițiile și este tot mai sigură de locul secund. În acest moment, "Diavolii" au 66 de puncte și un avans de șapte lungimi față de Leicester, a treia clasată. Cu un succes duminică în fața lui Leeds, Man United ar reface diferența de opt puncte față de Manchester City, care, chiar și așa, este greu de crezut că mai poate scăpa titlul în acest sezon.

Show total în meciul tur

În partida de pe Old Trafford, Manchester United s-a impus cu un neverosimil 6-2, în decembrie anul trecut. În minutul 37, Man United conducea deja cu 4-0. Atunci, McTominay și Bruno Fernandes au reușit câte o dublă, iar James și Lindelof și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor celor de la United. Pentru Leeds au înscris Cooper și Dallas.

Așadar, mă aștept la un nou meci spectaculos între Manchester United și Leeds, două ehcipe între care au ieșit mai mereu meciuri cu multe goluri. De aceea, mizez pe PRO GG, la o cotă foarte avantajoasă pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 25.04.2021
Leeds v Manchester Utd PRO Ambele echipe înscriu? Da @ 1.62 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.