Pariul PRO din 24 februarie 2021. Ce pariază Andrei Dumitru la Mgladbach - Man City

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

Borussia Monchengladbach și Manchester City se înfruntă, miercuri, de la ora 22:00, în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Meciul se va juca pe Puskas Arena din Budapesta.

Aflați într-o formă de-a dreptul istorică - Manchester City a stabilit un nou record de victorii în toate competițiile pentru o echipă din Premier League (18) - "cetățenii" beneficiază de un mare avantaj în dubla cu cei de la Gladbach, și anume de faptul că germanii nu pot evolua pe teren propriu. Meciul se va disputa pe teren neutru, din cauza restricțiilor de călătorie provocate de pandmie.

Gladbach, 3 meciuri fără succes. Manchester City, 18 victorii la rând

Așa cum aminteam, Manchester City spulberă tot ce-i stă în cale de o bună bucată de timp. Neînvinși din noiembrie anul trecut, englezii au 25 de meciuri la rând fără eșec în toate competițiile și, deopotriva, 18 succese consecutive în toate competițiile, record pentru o echipă din Premier League.

Germanii, în schimb, traversează o perioadă mai puțin bună. Echipa lui Marco Rose a obținut un singur punct în ultimele trei runde de campionat: 1-2 cu Koln, 0-0 cu Wolfsburg și 1-2 cu Mainz.

Așadar, Borussia Monchengladbach pare să fie o victimă sigură pentru Manchester City, care are totuși o cotă destul de interesantă la victorie pe piața Exchange, ținând cont de toate cele menționate mai devreme.

PARIUL PRO 24.02.2021
Mgladbach - Man City 2 @ 1.33 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru./a>.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.