Pariul PRO din 24 aprilie 2021. Cotă de 1.45 la derby-ul CFR - Craiova

Pariul PRO recomandat de Andrei Dumitru

CFR Cluj primește vizita Universității Craiova, sâmbătă, de la ora 20:30, în runda a treia din play-off-ul primei ligi a României.

În acest moment, cele două echipe sunt despărțite de șapte puncte, iar dacă pierde în Gruia, Craiova își ia adio de la titlu. Cu două remize din tot atâtea posibile în play-off, oltenii au 31 de puncte și ocupă locul al treilea, în timp ce FCSB și CFR Cluj sunt pe primele două locuri, cu 39, respectiv 38 de puncte.

Remize albe în precedentele două dueluri

Ambele meciuri din sezonul regulat dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova s-au încheiat la egalitate, scor 0-0, duelul retur disputându-se în urmă cu mai puțin de două săptămâni, pe Ion Oblemenco.

Ambele echipe au probleme de lot înaintea duelului din Gruia. De la CFR Cluj absentează Arlauskis, Bordeianu, Itu, Pereira , Vinicius, Omrani și Cestor, iar de la oaspeți vor lipsi Bălașa, Koljic, Baiaram și Papp, în timp ce Screciu este incert.

Așadar, se anunță un nou meci strâns între CFR Cluj și U Craiova, unul cu goluri puține, de aceea mizez pe PRO SUb 2,5 goluri, la o cotă foarte avantajoasă pe piața Betfair Exchange.

PARIUL PRO 24.04.2021
CFR Cluj - U Craiova Sub 2,5 goluri Da @ 1.45 pe Betfair Exchange

Toate ponturile le puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.